09 december 2010

Ondertussen...

(...in de stripboekenwinkel van de familie Knots...) blijk je na het eten prima te kunnen schilderen op het karton van de pizzadozen. Oefening baart... hm.


11 opmerkingen:

Wenz zei

Je hebt mijn schaar geschilderd! (En nu ik goed kijk, volgens mij óók mijn knoflook! ;)) En ja hoor. Kunst. Wat mij betreft wel. Die schaar is zelfs mooier dan het echte exemplaar.

Impa zei

@Wenz: Hahaha, ja, volgens mij heeft heel de wereld die schaar. Is vast van de IKEA of zo. Kun je gelijk zien dat ik niet ECHT naar waarneming kan schilderen... Maar fijn bezig zijn is ook belangrijk.

folkert zei

Het zou me niet verbazen als dit de originele Rietveldschaar betreft!
Daar zijn er maar 6 van bekend in de wereld en jij schildert er zo maar eentje? De knoflook komt me minder bekend voor...

Maz zei

Hoezo niet ECHT naar waarneming? Volgens mij kun jij juist WEL goed naar waarneming schilderen. Jouw weergave komt toch echt van jouw waarneming. De vraag rest, wat neem je prcies waar? Is dat wel die schaar? Zo? Volgens mij bedoel jij dit ook. :-S

Ingewikkeld hoor, kunst. Ik moet ook nog even oefenen.

pepperfly zei

Waaah! EN heul erg fraai verbeeld...EN een heul erg geweldige herinnering bij me opgeroepen! 'Een kloddertje roze HIERRRRR...en een kloddertje roze DAARRRR...'

tijdtussendoor zei

Geweldige tip!

Lian Reuvekamp zei

En al dat moois op het karton van een pizzadoos? Een ongebruikte dan toch, mag ik hopen... ;-)

splet zei

Die schaar!!

Jet zei

Applaus voor impa! Wat fijn om weer wat van je werk hier te zien in deze twee stukjes. En te horen dat het goed gaat met je lief en jou en dat hij zo lief voor jou is.
Dan even, buiten deze reactie om en dus misschien op een geheel ongepaste plek: ik heb vandaag mijn eerste schouw gehad en had een ++! Kan dus niet beter :) Ik glim al de hele dag. Trots he, hardnekkig spul.

esther zei

Ik dacht echtechtechtecht dat de schaar echt was. Echt!

Impa zei

@Jet: Je bent mijn held, je weet toch?