09 juli 2010

Ik geef je een roosje...

Lieve lezers van Impalinea.
Kunt u zich dit logje nog herinneren? Over mijn snoezige nieuwe oude ontbijtservies? Welnu. Er gaat momenteel een frisse bezem door huize Impa, en ik ben er helemaal klaar voor om iemand anders blij te maken met zachtroze roosjes bij zijn of haar croissantjes. Wie het servies zelf op komt halen in Groningen of Nijmegen - en belooft er heel lief voor te zijn - mag het gratis meenemen.

7 opmerkingen:

jet zei

oeeeeeeeh mag het nou net zo zijn dat ik een nieuw huis heb aangeschaft waar ik de muren blauwgrijs heb geschilderd.. een kleur die heel mooi staat bij roze.. en dat dat huis ook heul veul meer ruimte heeft dan het huisje nu..

(ik zag namelijk eerst de foto en toen dacht ik dat: dat staat mooi bij onze muren. En toen las ik het heuglijke berichtje erbij.)

Maar het kan zijn dat ik te laat ga zijn. Dan ben ik ook blij voor iemand anders.

Impa zei

Hiep, hiep! Helemaal voor jou! En ik kom hem naar je toe brengen want ik wil heel graag jullie nieuwe huis zien. (En je mooie zoon, natuurlijk.)

Jet zei

JOECHEI! Op alles :)

pepperfly zei

Wat geweldig, dat je er zo iemand weer blij mee kunt maken!

Maz zei

O wat fijn dat Jet het krijgt! Want ik dacht NEE! Niet wegdoen! Maar ik hoef het zelf niet.... Lang leve de doorgeef!

T'ke zei

Heerlijk serviesje, toch! Ik heb bijna hetzelfde. Het staat hier gewoon nostalgisch te wezen in de kast en héél maar dan ook héél af en toe haal ik het nog eens boven. Om dan te genieten van het ontbijt en het daarna erg zorgvuldig weer op te bergen...

Lian Reuvekamp zei

Wat een mooie actie, goed voorbeeld doet goed volgen.