08 april 2010

Impa en het sprookje

Impa schrijft voor haar boterham. Impa werkt met woorden. Maar in de avonduren (uitspreken met hese, Vlaamse tongval) gaat ze naar de kunstacademie en leert ze beeld maken. En toen ze daar de opdracht kreeg om een sprookje te maken in woord en beeld, rook Impa... een filmpje.

Zien?

12 opmerkingen:

Wenz zei

Impa! Mooi mooi mooi. En lief. En je prachtige bomen zag ik weer terug, daar word ik meteen al blij van. :) Prachtige mix, jouw woord, beeld en geluid.

quirk zei

Hij kan zo nieuwslezer worden, die Rob.
Mooi Impa!

folkert zei

Impa, ik luister en huiver en hoor Rob niet maar jouw stem die alles aan elkaar vertelt. Een honderd procent IMPA-product. Mooi, en ondanks dat het een sprookje is zo vol waarheid. En wat teken je toch mooi.

Jet zei

dat vind ik precies ook, wat folkert daar zegt! Ik hoor het jou zeggen omdat het zo ontzettend jouw tekst is. Heel mooi indeed.

Maz zei

Zoooo gaaf Impa. Geen wonder dat Hotmail je niet meer wil. Dat is de kift.

(ik hoorde het meteen. "overdag werkt Impa met gewone woorden, maar 's avonds ontpopt zij zich als sprookjesvertelster)

Mirjam Kakelbont zei

Geweldig knap en heel creatief gedaan. Deze opdracht kan niet anders eindigen dan een echt sprookje. Prachtige muziekkeuze. Ga 'm als een speer downloaden. Bedankt! (Impa for president)

pepperfly zei

Mooi, mooi, mooi, mooi, MOOI!

Rutger zei

Zijn stem! Ik moest denken aan de voice-over van het Jeugdjournaal.

Lian Reuvekamp zei

Vol bewondering gekeken en geluisterd! Volgens mij ben jij op die opleiding helemaal op je plek. En wat teken je mooi. Nogmaals, ik ben vol bewondering.

Polle zei

Wonderschoon. Helemaal jij.

LogPoes zei

Prachtig! :-)

Impa zei

Dank, dank allemaal *simply drinking in the love*.

Niemand over een timing waar nog wel wat aan te verbeteren valt of over camerabewegingen die veel beter net iets anders zouden kunnen? Want daar weet ik er wel een paar van, hoor. Ik kan wel blijven sleutelen.

Niemand?
Mooi. Houden zo. Now bring on the love again.