22 januari 2009

Nou moet het niet gekker worden

Dat Impa voor haar werk een of twee keer in de week om 04.00 uur opstaat, is niet zo'n probleem. Dat went namelijk wel. Ik ben sowieso een bloedzuiver ochtendmens en met een beetje een strak opstandingsregime verlopen die ochtenden altijd vlekkeloos. Maar de wekker op 04.00 uur zetten en dan om 03.58 uit jezelf wakker worden gaat zelfs mij te ver. Dat is gewoon het holst van de nacht.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja maar....da's toch logisch? Daar slaap je op. Ik ben ook standaard 1 of 2 minuten eerder dan de wekker om 05.00 uur. Every day!

Maz zei

Okee, ik zeur niet meer als mijn pleegpoezen om 7.28 elkaar de kop afbijten. 3.58. Bloody Hell....En dan om 4.00 op moeten staan....

Anoniem zei

Is fijn! als je om vier uur op moet staan, kan je het jezelf niet permiteren om te snoozen.. maar als je twee minuten van tevoren wakker wordt kan je nog TWEE minuten snoozen! Hmmmm
Maar verder, ben het met je eens. Moet niet normaal zijn.

Anoniem zei

Brrr....ik vind 6.30 (wat het vanmorgen was...anders is het minstens 7.45 *bloos*) al véél en véél te vroeg. Ik word dan ook in mijn komende job erg verwend met elke dag het eerste uur vrij. Yay!

Maar goed, ik ZOU graag een ochtendmens zijn, maar ben absoluut een avondmensch.

Enneuh...ZWAAR respect. Voor jou! En als het bij die twee minuten blijft...mwoah...

Anoniem zei

Jemig ja, dan heb ik nog 3 uurtjes te gaan.

Anoniem zei

Jezus, 04.00... Dat is zelfs belachelijk vroeg als ik echt een keer vroeg op moet.